My bad, läste slarvigt!Sedan när är lax och räkor lakto-ovo-vegetariskt?
Men vill man ha matigt tilltugg kan man ju ha andra toppingar på smörrebröd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
My bad, läste slarvigt!Sedan när är lax och räkor lakto-ovo-vegetariskt?
Käkade smaksatt kvarg häromdagen. Det smakar godis, men innehåller 160 kcal/100g. Kanske äta sådan tillsammans med frukt?
Det finns veg gelatin, samma hylla som vanlig gelatin. Minns dock ej vad det heter men det är inte supersvårt att använda...Till panna cotta använder jag alltid gelésocker, det är både smakligare och bättre tycker jag!
Detta är min basföda sedan två år tillbakaKöper den osockrade, annars är det en sockerbomb. Den nya med kokos är supergod. Men jag har aldrig frusit den faktiskt...
.
Raw chokladbollar med dadlar som bas.
Enkelt att mixa ihop och smaskens även för de svåraste av gottegrisar och uppfyller alla dina kriterier.
(Någon annan i tråden kanske vet: kan man frysa kvarg med bra resultat?)