Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Lite försent på året för det!Man plockar mycket fina skott
Nässelsoppa är gott och om du har ett bestånd nässlor kan du riva upp dem så kommer det nya fina sen.
Har testat som liten, men ingen aning faktiskt. Farmor gjorde grönkålssoppa och nässelsoppa och annan grön bladsoppa och helt ärligt smakade de typ likadant hela hopen och hamnade i kategorin gillar inte, förutom ägget. Jag misstänker starkt att jag skulle gilla dem som vuxen.
Blev lite sugen på att testa nässelsoppa när jag såg getterna stå och tugga på brännässlor. Nu undrar jag hur man gör för att inte bränna sig i munnen? Måste man torka nässlorna först?
Jag plockar de första späda, saftiga skotten. De som är runt 10 ch höga. Kokar i buljong tillsammans med klippt gräslök. Avslutar med att mixa och hälla i lite mjölk. Vill man så kan man reda med lite vetemjöl. Äter med ägghalva.Blev lite sugen på att testa nässelsoppa när jag såg getterna stå och tugga på brännässlor. Nu undrar jag hur man gör för att inte bränna sig i munnen? Måste man torka nässlorna först?
Mina hästar äter bara torkade nässlor och så kan de ibland gräva lite efter nässelrötterFör att anknyta till trådstarten. Jag har alltid funderat hur djur kan äta dem. Bränner de sig inte?
För att anknyta till trådstarten. Jag har alltid funderat hur djur kan äta dem. Bränner de sig inte?