emma74
Trådstartare
bara för att göra det klart för er: JAG är inte gravid och JAG skulle aldrig i hela mitt liv äta mögelost MEN min lillasyster är med barn och undrade hur det var med typ kvibilleostar? den enda kvibilleost jag känner till är cheddar och det är ju helt ok att äta men tydligen finns det mögelostar av det märket oxå... och dom ska dels vara pastöriserade och portionsförpackade i "egen" förpackning och då undrade hon om dom var ok att äta utan upphettning... och jag har ju ingen aning (kändes inte så inressant för mig att ta reda på det när jag var gravid liksom)... men det borde det väl vara - eller är möglet i sig ett stort ajabaja? hon hade fått papper från barnmorskan oxå men kände sig lika frågande efter att ha läst den oxå...
hivar in en ostfråga till - brukar Fetaosten i Grekland vara pastöriserad? - hon ska nämligen dit på semester och älskar Fetaost
och hon har ingen dator eller internet att söka på...
hivar in en ostfråga till - brukar Fetaosten i Grekland vara pastöriserad? - hon ska nämligen dit på semester och älskar Fetaost
och hon har ingen dator eller internet att söka på...