mandalaki
Trådstartare
Jag håller ju på att delvis övergå till mjukmat åt katterna.
De äter Mjau, och vi provar oss igenom smakerna, och det verkar som om allt med fisksmak går ner lättast: strömming, makrill, lax osv.
Fisk har jag tidigare varit försiktig med, eftersom det kan ge foderallergi.
Är det nån som vet hur mycket som är fisk och hur mycket som bara är fisksmak i mjukmaten? Min gissning (och förhoppning) är att det är samma kött i alla burkar, det är bara smaksättningen som är annorlunda.
Det står på burken att fisken är 4 procent av köttet. Men det här innebär väl inte att fisken står för 4 procent av näringsinnehållet? Då borde det bli för mycket, omräknat i torrsubstans.
mandalaki
De äter Mjau, och vi provar oss igenom smakerna, och det verkar som om allt med fisksmak går ner lättast: strömming, makrill, lax osv.
Fisk har jag tidigare varit försiktig med, eftersom det kan ge foderallergi.
Är det nån som vet hur mycket som är fisk och hur mycket som bara är fisksmak i mjukmaten? Min gissning (och förhoppning) är att det är samma kött i alla burkar, det är bara smaksättningen som är annorlunda.
Det står på burken att fisken är 4 procent av köttet. Men det här innebär väl inte att fisken står för 4 procent av näringsinnehållet? Då borde det bli för mycket, omräknat i torrsubstans.
mandalaki