Tja jag hade en tränare som hade Ketchup på allt (vuxen människa alltså).Alltså, att doppa mackor i choklad måste väl vara bland det minst originella en kan ägna sig åt?
Och pommes + milkshake finns på O'Learys meny som sideorder, liksom pommes på pizza hos de lokala pizzeriorna.
I gymnasiet rönte min kombo av starköl och kanelbullar viss uppmärksamhet, men spred sig och blev sedan vedertaget kalastilltugg. Ingen biggie sedan 25 år.
Kakao i köttgryta är ingen hemlig ingridiens längre, och chili för att lyfta anrättningar med choklad är på allas läppar sedan Lasse Hallsrtöm gjorde film.
Ketchup i filmjölken gör att det smakar gräddfilsdipp.
etc.
Finns det ens wierd smaker och udda kombos i ett individualistiskt tidevarv?
Alla äter väl otroligt märkliga saker hela tiden - bara för att de kan.
Fläsksvålsmums på påse för en hälsosam vikt och broskknutor mot rynkor liksom...
Landet Brunsås liksom.
Jag pratar om Ketchup i nyponsoppan, i oboyen, på jordgubbarna med glass...
Det måste fortfarande anses ganska unikt