Linn-Nora
Trådstartare
Igår blev jag sugen på sushi. Jag är gravid i vecka 26 imorgon och har varit ganska restriktiv med många sorters mat.
Men jag läste på livsmedelsverket och följde deras råd.
Köpte sushin på restaurang, såna där california rolls som dessutom är utan rå fisk, utan bara har krabbröra osv.
Sen åt jag bara några bitar för det var inte gott och maken fick resten.
I natt vaknade jag med ont i magen och fick springa på toa.
Så, givetvis tänker jag listeria nu och ångrar att jag åt den där jävla sushin.
Är det bara och vänta och hoppas på det bästa nu?
Varför var jag så dum!
Men jag läste på livsmedelsverket och följde deras råd.
Köpte sushin på restaurang, såna där california rolls som dessutom är utan rå fisk, utan bara har krabbröra osv.
Sen åt jag bara några bitar för det var inte gott och maken fick resten.
I natt vaknade jag med ont i magen och fick springa på toa.
Så, givetvis tänker jag listeria nu och ångrar att jag åt den där jävla sushin.
Är det bara och vänta och hoppas på det bästa nu?
Varför var jag så dum!