Det går absolut. Vakuumpacka helst, mörningen fortsätter i påsen. En vakuumpackare är guld värd (nej, jag får inte provision på dem ).
Du har i alla fall övertygat mig om att jag måste ge mig en vacuumförpackare i förtida julklapp. Har i o f s tänkt tanken förut men nu känner jag plötsligt ett mer överväldigande behov. Visserligen har jag inga älgdelar men har just mottagit en låda prima nötkött. Det är redan välförpackat men en del river jag upp och lagar till innan jag fryser in och då vore det ju käckt med dessa fina vacuumpåsar. Och sedan tänkte jag till bakat bröd, förvällda grönsaker, bär och alla andra varianter på lunchlådemat som rester av paj och sånt.
Fråga till vacuumförpackningsexpertisen: klarar man sig med prisklass i mellannivån (m h t mitt användningsområde) eller är det någon väsentlig skillnad om man går upp på tvåtusen kr eller mer för maskinen?