Blueberry
Trådstartare
Min man har beställt rätt många kilo kött av en kollega, och i morgon ska vi hämta. Jag tror att han + annan kollega ska dela på 1/4 djur och vet inte hur många kilon det handlar om - men troligen rätt mycket. Det styckas direkt på plats i morgon (har hängt i en vecka) och jag har ärligt talat inte en aning om vilka bitar som är bra/roliga/enkla att handskas med i köket. Det som är färsmaterial mals direkt på plats.
Vi äter inte så mycket nötkött i vanliga fall, så jag står lite handfallen medan maken är rätt uppspelt
Här kommer frågor:
Vi har påsar och plastbackar.
Ska vi ta med något mer?
Vi äter inte så mycket nötkött i vanliga fall, så jag står lite handfallen medan maken är rätt uppspelt
Här kommer frågor:
- Vilka bitar ska vi satsa på tycker ni?
- Hur länge håller det sig i frysen?
- Jag blir lite rädd för att köttet inte ska smaka gott om det har varit i frysen innan det är tillagat, kan någon vänligen övertyga mig om att så ej är fallet?
- Hur mycket är det rimligt att två personer äter under tiden det håller sig i frysen?
- Hur ska vi tänka? Hur gööööör man med sånt här?
- Grytor och långkok (som chili och burgundisk gryta. Ser fram emot kalops).
- "Söndagsstek" typ. Det händer rätt sällan, men är ju så himla gott.
- Det mesta som går att göra med nötfärs, från köttfärssås och lasagne till hamburgare och biffar och köttbullar.
Vi har påsar och plastbackar.
Ska vi ta med något mer?