Andromedae
Trådstartare
Vanligtvis brukar jag bara göra paj genom principen gör pajskal, stoppa i vad som finns i kylen, täck med ost. Just nu känns det dock som att jag hamnar i samma pajträsk med paj som smakar likadant varje gång. Alltså ber jag er om hjälp!
Det som finns att tillgå här hemma är:
Svamp (champinjoner)
Paprika
Knipplök
Gul lök
Morot
Palsternacka
Potatis
Cocktailtomater
Fryst spenat
Krossad tomat
Bruna bönor
Vita bönor
Röda linser
Grevé
Parmesan
Ägg
Creme fraiche
Matlagningsgrädde
Smör (och olika oljor, typ raps-, oliv-, sesam-)
Div. kryddor, lite färska (timjan, basilika), ett antal torkade
Div. olika sorters mjöl, bland annat vete, majs- och soja
"Vanligt skafferiinnehåll"
Hur kombinerar jag hemmavarande ingredienser på bästa sätt för att få en delikat vegopaj?
Det som finns att tillgå här hemma är:
Svamp (champinjoner)
Paprika
Knipplök
Gul lök
Morot
Palsternacka
Potatis
Cocktailtomater
Fryst spenat
Krossad tomat
Bruna bönor
Vita bönor
Röda linser
Grevé
Parmesan
Ägg
Creme fraiche
Matlagningsgrädde
Smör (och olika oljor, typ raps-, oliv-, sesam-)
Div. kryddor, lite färska (timjan, basilika), ett antal torkade
Div. olika sorters mjöl, bland annat vete, majs- och soja
"Vanligt skafferiinnehåll"
Hur kombinerar jag hemmavarande ingredienser på bästa sätt för att få en delikat vegopaj?