Jeffery
Trådstartare
Jag befinner mig i en polariserad värld.
På ena sidan befinner jag mig själv, där jag anser att smör är liksom konstruerat för att befinna sig i rumstemperatur. Det är bredbart, och det håller sig fräscht.
På andra sidan finns de som anser att mellan fototillfället och publiceringen av detta inlägg, så har smöret på bild terminerat sig självt, härsknat - och blivit till ett biologisk-kemiskt dödligt vapen.
Googlar man smörs hållbarhet i rumstemperatur får man svaret 10-11-12 dagar. Det är fullt möjligt att ett halvkilo smör inte överlever längre än så i mitt hushåll.
I en anda av att försöka få bort rena faktafelaktigheter från nätet, har jag nu ställt en 50-75g stor smörklick till Bukefalos-vetenskapens tjänst.
Smörklicken plockade jag ur frys igår förmiddag, bästföre-datum 2022.09.20 - och den får stå på mitt köksbord tills den blir härsken. Jag kommer provsmaka med jämna mellanrum, och rapportera i den här tråden.
- - - - - - -
Disclaimer: I den här tråden används ordet smör för att beskriva just smör.
Är det någon som önskar diskutera Flora, Becel, Lätta och andra smörliknande föroreningar, står det er fritt att skapa egna trådar för hur de står sig mot atmosfäriskt tryck, tidens tand, humiditet och Aqua Vera Herrparfym.
På ena sidan befinner jag mig själv, där jag anser att smör är liksom konstruerat för att befinna sig i rumstemperatur. Det är bredbart, och det håller sig fräscht.
På andra sidan finns de som anser att mellan fototillfället och publiceringen av detta inlägg, så har smöret på bild terminerat sig självt, härsknat - och blivit till ett biologisk-kemiskt dödligt vapen.
Googlar man smörs hållbarhet i rumstemperatur får man svaret 10-11-12 dagar. Det är fullt möjligt att ett halvkilo smör inte överlever längre än så i mitt hushåll.
I en anda av att försöka få bort rena faktafelaktigheter från nätet, har jag nu ställt en 50-75g stor smörklick till Bukefalos-vetenskapens tjänst.
Smörklicken plockade jag ur frys igår förmiddag, bästföre-datum 2022.09.20 - och den får stå på mitt köksbord tills den blir härsken. Jag kommer provsmaka med jämna mellanrum, och rapportera i den här tråden.
- - - - - - -
Disclaimer: I den här tråden används ordet smör för att beskriva just smör.
Är det någon som önskar diskutera Flora, Becel, Lätta och andra smörliknande föroreningar, står det er fritt att skapa egna trådar för hur de står sig mot atmosfäriskt tryck, tidens tand, humiditet och Aqua Vera Herrparfym.
Senast ändrad: