J
jonson
Lämnade in mitt andra hösilage för analys. Det första, torra visade på 74%.
Detta som jag själv skulle gissa på vad runt 55-60% ts på skulle ha en ts på 84%
Jag som var väldigt noga med att förvara det i frysen, skickade det på en måndag för att provet inte skulle bli liggandes. Enligt datat så fick dom provet dagen efter och det var över -20 grader när jag skickade det.
Hur kan detta komma sig?
Är det vanligt att det blir liggandes hos labbet innan dom analyserar så att det kan torka?
Ringde dit i dag och då höll dom på med mitt som nästan var klart. 1 vecka efter det att jag skickat det.
Kan hösilage bli frystorkat dom mat?
Detta som jag själv skulle gissa på vad runt 55-60% ts på skulle ha en ts på 84%
Jag som var väldigt noga med att förvara det i frysen, skickade det på en måndag för att provet inte skulle bli liggandes. Enligt datat så fick dom provet dagen efter och det var över -20 grader när jag skickade det.
Hur kan detta komma sig?
Är det vanligt att det blir liggandes hos labbet innan dom analyserar så att det kan torka?
Ringde dit i dag och då höll dom på med mitt som nästan var klart. 1 vecka efter det att jag skickat det.
Kan hösilage bli frystorkat dom mat?