Murphy
Trådstartare
Kollektivet "Compagniet" går gärna ut och äter om helgerna. Gärna med utsikt över havet och lågans sken spelandes i ansiktet... ...där vi sitter på en stenjäkel på stranden tvärsemot industrihamnen och petar i eldstaden med en kåsa i näven.
Hösten har tillägnats hela ICAs och COOPs korvsortiment, tillsammans med allehanda köttbitar grillade på glöd. Så i vinter laddar vi med kolhydraterna sektionsvis: vi vill grädda pannkaka utomhus!
Har en liten behändig gjutgärnspanna till övers, som skulle kunna komma väl till pass. Men det är ju inte bara att rigga eländet över elden och börja steka, har jag förstått... det ska tydligen förbehandlas på ngt vänster först? Fettstryka ut-/undersida ett par ggr?
Någon mer erfaren utomhus-/allmogekock därute som kan?
Hösten har tillägnats hela ICAs och COOPs korvsortiment, tillsammans med allehanda köttbitar grillade på glöd. Så i vinter laddar vi med kolhydraterna sektionsvis: vi vill grädda pannkaka utomhus!
Har en liten behändig gjutgärnspanna till övers, som skulle kunna komma väl till pass. Men det är ju inte bara att rigga eländet över elden och börja steka, har jag förstått... det ska tydligen förbehandlas på ngt vänster först? Fettstryka ut-/undersida ett par ggr?
Någon mer erfaren utomhus-/allmogekock därute som kan?