Winni
Trådstartare
Hittade ett recept på äppeldricka som lät som lät så himla gott så glad i hågen körde jag igång med en sats. Men typiskt mig så tänkte jag inte igenom det hela utan rusade iväg.
Så nu har jag en sats dricka i källaren som i morgon stått i 5 dagar och då ska vara klar att hälla upp på flaskor. Men problemet är att den skulle stå kylskåpskallt och en 20 liters Höganäs kruka går liksom inte in i mitt kylskåp utan den skulle stå i kallkällaren. Först tänkte jag verandan men blir det sol så blir det väldigt för varmt där så därför var källaren perfekt tyckte jag. Men det visade sig att den håller ca 12 grader
Så hur gör jag nu, kastar bort allt eller kör receptet fullt ut och hoppas på att inte bli sjuk? Hur skulle ni göra?
Så nu har jag en sats dricka i källaren som i morgon stått i 5 dagar och då ska vara klar att hälla upp på flaskor. Men problemet är att den skulle stå kylskåpskallt och en 20 liters Höganäs kruka går liksom inte in i mitt kylskåp utan den skulle stå i kallkällaren. Först tänkte jag verandan men blir det sol så blir det väldigt för varmt där så därför var källaren perfekt tyckte jag. Men det visade sig att den håller ca 12 grader
Så hur gör jag nu, kastar bort allt eller kör receptet fullt ut och hoppas på att inte bli sjuk? Hur skulle ni göra?