makarontanten
Trådstartare
Köpte ett par lådor älgkött( kalv) för ett tag sedan, och i lådorna är det väldigt varierade bitar.
På en av bitarna står det biff. Biten är bara på ca 400 g, så tänkte den skulle passa bra till helgens middagsbjudning av en kompis, bara för att slippa ta fram en större bit och få en massa över. Men vad ska jag göra med den? Den är för liten och för platt för att göra stek på, vet inte ens om det går att skiva den ordentligt till biffar eftersom den inte är högre än typ 5 cm.
Gryta kanske? Marinera och försöka skära biffar av den iallafall?
Tips mottages tacksamt.
På en av bitarna står det biff. Biten är bara på ca 400 g, så tänkte den skulle passa bra till helgens middagsbjudning av en kompis, bara för att slippa ta fram en större bit och få en massa över. Men vad ska jag göra med den? Den är för liten och för platt för att göra stek på, vet inte ens om det går att skiva den ordentligt till biffar eftersom den inte är högre än typ 5 cm.
Gryta kanske? Marinera och försöka skära biffar av den iallafall?
Tips mottages tacksamt.