Ja det låter ju lika. Jag äter ju bara ett lagat mål mat om dagen, lunchen på jobbet, diffar det där?Knepigt. Det låter på ytan som vi gör ganska lika
Jag köper bröd, och det är aldrig på rea. Ost och skinka köper jag nästan uteslutande på rea/erbjudande/kort datum. Mjölken är sällan någon rea eller liknande på. Köper dock på kort datum om det finns men det gör nästan aldrig det.
Färdigmat kan jag nästan aldrig köpa tyvärr pga ingredienserna. Kött och köttfärs, fisk och kyckling köper jag uteslutande på rea/erbjudande/kort datum. Äter dock varken korv eller köttbullar får erkännas. Ris köper jag i säck från lokal asiatisk handlare.
Kanske är det helt enkelt de glutenfria basvarorna som drar upp det? Som dels har ett högre pris och dels aldrig är på erbjudande
För jag tycker jag äter billigt och alltid gjort men plånboken håller inte riktigt med längre...
Har ingen koll på glutenfritt bröd. Jag bakar antingen själv eller köper det som är på erbjudande dvs 25-30kr/förpackning.