Wysiwyg
Trådstartare
Har tänkt laga en lite festligare måltid i helgen och vill gärna ha vinråd En av personerna jag ska bjuda är väldigt vinkunnig så det känns viktigt för mig att vinet passar bra ihop med maten.
Huvudrätten kommer bli ugnsstekt kalvytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och cognacssås till. Tänkte lägga i lite timjan och rosmarin med rotfrukterna och gnugga köttet lite med. Till detta hade jag tänkt mig ett rött Zinfandel, The wanted zin. Vad tror ni om det? Är väldigt förtjust i vinet själv och det har smakat bra ihop med annat nötkött men jag vet ju inte om det passar "på riktigt". Finns det bättre förslag måste de ligga under hundralappen prismässigt
Förrätten blir jordärtskocksoppa men där tänkte jag att vi får stå ut med bubblet från välkomnandet
Huvudrätten kommer bli ugnsstekt kalvytterfilé med ugnsrostade rotfrukter och cognacssås till. Tänkte lägga i lite timjan och rosmarin med rotfrukterna och gnugga köttet lite med. Till detta hade jag tänkt mig ett rött Zinfandel, The wanted zin. Vad tror ni om det? Är väldigt förtjust i vinet själv och det har smakat bra ihop med annat nötkött men jag vet ju inte om det passar "på riktigt". Finns det bättre förslag måste de ligga under hundralappen prismässigt
Förrätten blir jordärtskocksoppa men där tänkte jag att vi får stå ut med bubblet från välkomnandet