V
veronican
Första eller andra skörden?
Vet att det egentligen inte går att göra det så enkelt. Men om man nu har en bonde med oanalyserat hö som har tagit två skördar, den ena innan midsommar och den andra bar för nån/några veckor sedan, vilket hö kan tänkas innehålla mest? Det har ju varit en väldigt torr sommar, så jag får för mig att första skörden torde vara bättre, men VET ingenting. Andra skördens hö var lite tunnare, inte lika grovt.
Rent generellt, vilket hö skulle ni helst vilja ha?
Är inte helt säkert att bonden ska sälja nåt hö, men om han gör det så får jag köpa hö för 1:- kilot och den här bonden brukar få "bra" hö.
Mitt andra val är en annan bonde som tar 2:- kilot, också hört från många att hans hö blir bra, men båda två säljer oanalyserat hö och bonde 1 finns 1 km bort och säljer ju billigare, så ska jag ändå köpa oanalyserat kan jag ju lika gärna köpa hans? Men vilket hö ska jag be om??
Vet att det egentligen inte går att göra det så enkelt. Men om man nu har en bonde med oanalyserat hö som har tagit två skördar, den ena innan midsommar och den andra bar för nån/några veckor sedan, vilket hö kan tänkas innehålla mest? Det har ju varit en väldigt torr sommar, så jag får för mig att första skörden torde vara bättre, men VET ingenting. Andra skördens hö var lite tunnare, inte lika grovt.
Rent generellt, vilket hö skulle ni helst vilja ha?
Är inte helt säkert att bonden ska sälja nåt hö, men om han gör det så får jag köpa hö för 1:- kilot och den här bonden brukar få "bra" hö.
Mitt andra val är en annan bonde som tar 2:- kilot, också hört från många att hans hö blir bra, men båda två säljer oanalyserat hö och bonde 1 finns 1 km bort och säljer ju billigare, så ska jag ändå köpa oanalyserat kan jag ju lika gärna köpa hans? Men vilket hö ska jag be om??