Tilly_85
Trådstartare
Det finns ju en svamptråd redan men den verkade mer handla om svampplockning.
Men jag är nyfiken (och hungrig ) på hur ni äter er svamp?
Dom svampar jag är mest bekant med i mat är,
Karl Johan
Kantarell
Champinjon
Shiitake
Murkla
Har själv aldrig förvällt någon svamp utan stekt dom direkt utom undantaget murklor (pga gifter), som vi förvällde många gånger innan dom blev till smaskig stuvning. Dock inte ätit murkla på säkert 20 år lr mer nu så minnena är svaga ^^
Hur lagar ni till er svamp? Vilka recept är er favorit? Och varför förväller ni svampen?
I dagarna har jag ätit kantareller i carbonara, på pizzan och i min ceasarsallad. Älskar kantareller
Men jag är nyfiken (och hungrig ) på hur ni äter er svamp?
Dom svampar jag är mest bekant med i mat är,
Karl Johan
Kantarell
Champinjon
Shiitake
Murkla
Har själv aldrig förvällt någon svamp utan stekt dom direkt utom undantaget murklor (pga gifter), som vi förvällde många gånger innan dom blev till smaskig stuvning. Dock inte ätit murkla på säkert 20 år lr mer nu så minnena är svaga ^^
Hur lagar ni till er svamp? Vilka recept är er favorit? Och varför förväller ni svampen?
I dagarna har jag ätit kantareller i carbonara, på pizzan och i min ceasarsallad. Älskar kantareller