nästa gång litar jag på hunden..

Sv: nästa gång litar jag på hunden..

näe, våran wokpanna är teflon och diskas med diskmedel varje gång, besticken att röra med diskas med diskmedel dom också.. vi använder rapsolja jämt till woken och vi häller aldrig tillbaka någon olja.. sojan var det heller inget fel på..
och vi wokar aldrig fläskkött, endast nöt (lövbiff för det mesta)

hmm ja.. nånting var det iallafall och den oanvände filén ska tillbaka till affären och så får dom ta reda på vad som är fel.. köper man oxfilé ska det smaka oxfilé, annars bör dom informera om att det är annat.. =/
 
Senast ändrad av en moderator:
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

I sverige sorterras inte kossorana efter mjölk och kött kor. du kan få både biff ko och mjölk ko i ett paket. Detta eftersom vi dricker så mycket mjölk i sverige.
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

Spelar ingen roll om kossan varit gammal eller inte, filén blir inte sämre för det. Entrecõterna ska visst vara bäst från gamla kossor, däremot så är de oftare segare i övrigt. Tjurar smakar som du mycket riktigt säger inte konstigare än ko och jag tror inte heller nån i hela Sverige kastrerar sina ungtjurar innan slakt.
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

Hur kan man ens köpa kött från Italien? Äckligt!
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

Importerad kycklingfilé sprutas ju ofta med koksalt, vilket gör att den ofta är äckligare och slipper salmonellakontroll. Jag vet inte om man gör likadant med oxfilé.
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

Stoppard skrev:
Importerad kycklingfilé sprutas ju ofta med koksalt, vilket gör att den ofta är äckligare och slipper salmonellakontroll. Jag vet inte om man gör likadant med oxfilé.
nej, oxfilen var inte koksaltssprutad, jag har sett och skurit och lagat till koksaltsprutat kött och detta var inte det..
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

Mia_R skrev:
Spelar ingen roll om kossan varit gammal eller inte, filén blir inte sämre för det. Entrecõterna ska visst vara bäst från gamla kossor, däremot så är de oftare segare i övrigt. Tjurar smakar som du mycket riktigt säger inte konstigare än ko och jag tror inte heller nån i hela Sverige kastrerar sina ungtjurar innan slakt.
tjurar som inte blivit könsmogna får inte den där udda smaken.. därav att ungtjurar som går till köttproduktion inte kastreras..
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

Qwerty_yui skrev:
Hur kan man ens köpa kött från Italien? Äckligt!
men LÄS INLÄGGEN INNAN! i inlägg #5 skriver jag att vi köpte det åt hunden! fatta.. :mad:

jag blir SÅ less på folk som bara kräker ur sig sånt där utan att ha läst igenom tråden.. för det kan juh finnas någon som frågat samma sak.. eller hur?
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

På vilket sätt är det bättre att köpa import kött till hunden än till människor?
Tjurar skickas ofta till slakt vid 12-18 månader och då är de könsmogna.
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

Nä tror jag klarar mig utan det. Jag är faktiskt oxå sniken av mig :p
 
Sv: nästa gång litar jag på hunden..

näe.. hundmat åker i soporna när den blir för gammal, han vägrar äta det..
jag försöker få honom att äta men mamma "orkar inte pyssla med torrfoder eller mjukfoder också" och ger bara rått nötkött och ris/pasta.. och jag är inte hemma jämt och kan se till att han får den mat han bör ha..
 

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Tvättstugedrama
Tillbaka
Upp