Alexandra_W
Trådstartare
Stod och gjorde foderburkar nyss, jag brukar göra X stycken i ett svep, så behöver jag bara blötlägga 'dagens' undan för undan.
Men kom då att tänka på om man skulle kunna vara ännu mer lat och blöta flera dagars portioner, och förvara i kylskåp? Går det och hur länge i så fall? Är lucern det handlar om, små mängder.
Det skulle ju faktiskt underlätta t ex nu när jag jobbar nätter. Jag brukar i 'vanlig' tid på kvällen komma ihåg att jag ska blöta mat - bara det att då sitter jag på jobbet.. Så kunde jag blöta 2 - 3 dagars ranson och ha i kylskåpet vore det ju praktiskt.
Men kom då att tänka på om man skulle kunna vara ännu mer lat och blöta flera dagars portioner, och förvara i kylskåp? Går det och hur länge i så fall? Är lucern det handlar om, små mängder.
Det skulle ju faktiskt underlätta t ex nu när jag jobbar nätter. Jag brukar i 'vanlig' tid på kvällen komma ihåg att jag ska blöta mat - bara det att då sitter jag på jobbet.. Så kunde jag blöta 2 - 3 dagars ranson och ha i kylskåpet vore det ju praktiskt.