majola
Trådstartare
Stötte på följande:
En användare på ett annat forum hade frågat sin veterinär om hur ensilage är som hästfoder. Vet frågar då retoriskt: "Har din häst 7 magar? Inte? Inget ensilage då! Det är bra för kor, inte för hästar!"
En annan användare stämmer in i kören, med följande veterinär-uttalande:
"Ensilage uppstår genom en jäsningsprocess, som förbränner proteinet." Denna användare tolkar detta som att protein i ensilage är som äggvitan hos ett kokt ägg - hårt och man har förstört molekylerna.
Jag blir yr. Varifrån kommer sånt här? Och har kor sju magar?
En användare på ett annat forum hade frågat sin veterinär om hur ensilage är som hästfoder. Vet frågar då retoriskt: "Har din häst 7 magar? Inte? Inget ensilage då! Det är bra för kor, inte för hästar!"
En annan användare stämmer in i kören, med följande veterinär-uttalande:
"Ensilage uppstår genom en jäsningsprocess, som förbränner proteinet." Denna användare tolkar detta som att protein i ensilage är som äggvitan hos ett kokt ägg - hårt och man har förstört molekylerna.
Jag blir yr. Varifrån kommer sånt här? Och har kor sju magar?