Sv: Tuggben!
Om du vill slippa blodet och kletet,så släng benet ett par minuter i en kastrull och koka!
Har du ingen jättekastrull,så låt det stå lite på lut och sen vänder du bara på det,så andra änden får koka en stund!
Vips,så är kletet borta,och det ser ut som kokt kött istället,och är lika uppskattat!
Och mildare för magen!
KL
Hur ger ni märgbenen?
Jag kan köpa frysta på ica, men ger man dom till hunden när benet är fryst? Känns så... Kallt..
Och det blir ju lite blodigt av dom på golvet när dom tinat upp lite.
Om du vill slippa blodet och kletet,så släng benet ett par minuter i en kastrull och koka!
Har du ingen jättekastrull,så låt det stå lite på lut och sen vänder du bara på det,så andra änden får koka en stund!
Vips,så är kletet borta,och det ser ut som kokt kött istället,och är lika uppskattat!
Och mildare för magen!